Tony Fitzjohn, Tanzania

Vanuit het project Second Life Optics zijn er een vijftal verrekijkers gedoneerd aan Tony Fitzjohn. Dit geschiedde tijdens een Fundraising Dinner georganiseerd door de Stichting Suzuki Rhino Club.

Deze stichting steunt het natuurbeschermingswerk van Tony Fitzjohn in het Mkomazi National Park in Tanzania. Dit is één van de grootste beschermde ecosystemen in Africa. Natuurbeschermer Tony Fitzjohn en zijn team zetten zich hier in voor o.a. de ernstig bedreigde zwarte neushoorn en de Afrikaanse wilde hond. Door hun inzet in het Mkomazi Nationaal Park is een aantal zwarte neushoorns teruggebracht in de natuur, met als doel een grotere populatie zwarte neushoorns in een beschermde omgeving te ontwikkelen.

Rhinoclub

De verrekijkers zullen door Tony Fitzjohn en zijn team worden gebruikt op de vijf outposts, die verspreid staan over het park.

Meer informatie over dit prachtige werk kunt u vinden op www.rhinoclub.nl en lees over de donatie het Rhino Journaal